Dicke Webdesign

Intro
Dicke Webdesign ontwerpt en maakt websites voor bedrijven, stichtingen/verenigingen en particulieren. Wij verzorgen ook teksten en beeldmateriaal, zoals stockfoto's en eigen foto's. Standaard in onze aanpak zijn de domeinnaamregistratie, webhosting en indien gewenst het onderhoud en beheer. Elke site voorzien we van een zoeksysteem en een content managementsysteem (CMS), zodat u zelf de inhoud van de site kunt aanpassen. Standaard is ook een sitemap, die u een goed inzicht geeft in de structuur van de site. Daarnaast kunt u online statistieken van bezoekers bekijken.

Websites worden steeds vaker bekeken op ipad, tablet en mobiele telefoon. Als u dat wenst maken we uw site hiervoor geschikt door het ontwerpen van mobiele webpagina's of zich automatisch aanpassende (responsive) templates. Ook kunnen wij pagina's voor u aanmaken en eventueel beheren op sociale media zoals facebook, twitter, blogger, e.d.

Bedrijven
Voor elk bedrijf is het belangrijk dat de klant weet dat het bestaat en het weet te vinden. Veel klanten zoeken tegenwoordig via internet naar producten en diensten.

Misschien bent u zpp'er of heeft u een klein bedrijf en  nog geen website? Of misschien heeft uw bedrijf wel een site, maar bent u er niet tevreden over?

Een goede, originele en goed vindbare website kan van levensbelang zijn! Dicke Webdesign  maakt die voor u!


Particulieren
Organiseert u een feest, bruiloft of heeft u te maken met een ziekteproces, begrafenis, een speciale website kan origineel en erg handig zijn. U kunt het programma presenteren, mensen lekker maken of voorbereiden op wat er gaat komen ..., mensen kunnen bijvoorbeeld laten weten dat ze komen ...

Achteraf biedt een gastenboek mogelijkheden tot het geven van reacties, waarbij mensen ook op elkaar kunnen reageren, e.d. Natuurlijk kunnen foto's en videos van het evenement worden toegevoegd, zodat iedereen een mooie terugblik heeft.

Ook het gebruik van een blog kan erg handig zijn, zodat iedereen op de hoogte blijft van ontwikkelingen, bijvoorbeeld bij voorbereidingen van een feest of bij ziekte.Dicke Webdesign
Valderseweg 57
7991 BD Dwingeloo
06 52892430