Dicke Webdesign

Blog
Met een blog kunt u gebruikers van de site online op de hoogte houden van wat u maar kwijt wilt, zoals wat u bezig houdt, nieuwe ontwikkelingen, enz. Daar kunt u gemakkelijk beeldmateriaal en videos aan koppelen. Ook is het mogelijk rss feeds te genereren, zodat gebruikers uw berichten mobiel kunnen ontvangen. Daarnaast is koppeling aan sociale media mogelijk, zoals Facebook, Twitter, ... Op het blog kan door gebruikers worden gereageerd. Via het CMS beheert u het blog.

Gastenboek
Een gastenboek kan voor bedrijven handig zijn om klanten de gelegenheid te geven hun waardering voor verleende diensten zichtbaar te maken. Voor particulieren, verenigingen, e.d. die een feest organiseren geeft een digitaal gastenboek bijvoorbeeld een beeld van wie er wel en niet komen. Of het biedt achteraf een idee van wat mensen ervan vonden. Ook het gastenboek beheert u via het CMS.

Nieuwsbrief
In een nieuwsbrief laat u regelmatig weten welke nieuwe ontwikkelingen er zijn. De nieuwsbrief heeft alleen een mededelende functie en is dus niet interactief, zoals het gastenboek en het blog.

Formulieren
Dicke Webdesign maakt formulieren op maat. Daarmee kunnen mensen zich bijvoorbeeld opgeven voor een evenement, lid worden van een club, enz.

Podcast
Met behulp van een podcast kunt u muziekbestanden aanbieden aan gebruikers, bijvoorbeeld uw muziekcollectie of samples van de door u zelf gemaakte muziek.

RSS Parser
Met RSS (Real Simple Syndication) kun u op uw website realtime nieuws uit verschillende bronnen laten zien. Andersom kunnen gebruikers van uw site zich 'abonneren' op nieuwe berichten (feeds) uit uw kalender, blog, fotoblog, event manager en podcast.

Sitemap
Als u de structuur van uw website aan gebruikers wilt laten zien kan dat met behulp van een sitemap, die een gebruiker zelf kan openen. Dat kan handig zijn bij complexe websites met meerdere informatieniveaus.

Live Pages
Live pages zijn pagina's waarop u als eigenaar van de site direct online de inhoud kunt aanpassen. Dat kan handig zijn als u een plek wilt hebben waar u vaak nieuwe informatie wilt kunnen plaatsen.

Polls
Wilt u onderzoeken wat anderen van iets vinden dan kan dat met behulp van polls. U stelt de vragen op, gebruikers vinken hun antwoorden aan. Meerdere vragen kunnen in een speciale survey MySQL database worden geplaatst.

Catalogus
Heeft u een verzameling objecten, producten, die u online wilt laten zien, dan kan een catalogus worden samengesteld, ook hiervoor wordt een speciale MySQL database aangemaakt.

Webshop
Heeft u producten die u online wilt verkopen, dan kunnen we een webshop voor u maken. Ook hiervoor wordt een speciale MySQL database gemaakt. U kunt de gegevens van uw producten online toevoegen.

Kalender
Met behulp van een kalender is het mogelijk online data van evenementen aan te geven en een omschrijving toe te voegen (event manager). Bijvoorbeeld als u een verkoopsite voor uw huis laat maken: open huis dagen. Of voor bedrijven: seminars, enz. Voor musici: concerten, ...

Media
Natuurlijk is het mogelijk diverse media aan uw internetpagina's toe te voegen, zoals foto's, slide shows,  geluidsbestanden, animaties (bijv. banners), flashvideos, youtube filmpjes, googlemaps, enz.

Forum
Een forum kan handig zijn voor het faciliteren van discussies, het bieden van een hulpdienst, het uitwisselen van informatie of diensten, het aanbieden van spullen, enz. enz. Dicke Webdesign kan een forum voor u opzetten, structureren en desgewenst beheren.

Aanvullende functies
Dicke Webdesign kan voor u nog meer doen, zoals het maken van tabellen, excel rekensheets, mindmaps, animaties, pdf-formulieren, contactsheets, stroomschema's, organisatiediagrammen, powerpointpresentaties, plattegronden, genealogieschema's, ...


Dicke Webdesign
Valderseweg 57
7991 BD Dwingeloo
06 52892430